leonHoeveel kost het om de koude opslag te installerenUitstekende kwaliteit

vrijgavetijd:2022-07-22 19:55:46 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:510

Kerntips:leon,Er moeten drainage maatregelen worden getroffen voor de villa-ruimte en de bovengrondse laag van het wegdek van het koel

Er moeten drainage maatregelen worden getroffen voor de villa-ruimte en de bovengrondse laag van het wegdek van het koeltechnische gebouw.

Installeer de tijdelijke verlichtingsinstallaties in het magazijn, installeer en regel de bouw van elektrische apparatuur, en werk goed in regenbestendig, vochtbestendig, tegen botsingen, tegen binding en andere veiligheidsvoorzieningen.

leonDe koelkast heeft de voordelen van hoge kosten, mooi uiterlijk, lange levensduur en handige verplaatsing. Dus snel vervangen sproeien. De keuze van het sproeien moet een grote koelruimte hebben, zodat de kostenbesparingen worden weerspiegeld.

De koelmiddel lading is onvoldoende. Op dit moment, gewoon genoeg koelmiddel toevoegen.

CuetoGenericNameTijdens de installatie van de lange-spanplaat van het bovenmagazijn, moet, indien de ondersteunend stalen balk in het magazijn is geïnstalleerd, de bovenste opslagplaat en de ondersteunend stalen balk worden bevestigd met klinknagels tijdens de installatie van elke opslagplaat, en moet elke bovenste opslagplaat in twee rijen worden vastgenageld; Indien het type hefpunt wordt gebruikt, moeten de installatie en de bouw van de hefbalk vóór de installatie en de bouw van de top silo-plaat worden gerealiseerd, zodat elk hijspunt tegelijkertijd kan worden geïnstalleerd tijdens de installatie van de top silo-plaat; Het hijspunt moet ervoor zorgen dat er ten minste twee punten zijn langs de breedte richting van elke opslagplaat.

Hier concentreren we ons op polyurethaan. Polyurethaan is een ideaal materiaal voor koude opslag in koude opslag engineering. Zijn superieure hechting maakt het schuim en metalen paneel een solide geheel, zodat er geen behoefte is a an andere verbindingmaterialen. Wanneer polyurethaan wordt gebruikt als materiaal voor het magazijn bord van koude opslag engineering, kan de polyurethaan harde schuim tussen het magazijn karton materialen kunnen worden genezen en geperst om een multi vorm magazijn board omdat het metalen paneel kan rollen verschillende golfvormen, maar ook zuinig, toepasbaar en milieuvriendelijk zijn. Om de vlotte voortgang van ons koude-opslagproject te verzekeren, moeten we niet alleen informeren over de grondstoffen van de koude opslag, maar ook de soorten koude opslag. De gemeenschappelijke koude opslagplaten omvatten voornamelijk de volgende soorten, namelijk roestvrij staal plaat, kleur zinkstaal plaat, gezouten stalen plaat, reliëf aluminium plaat en mm galvaniseerde standaardvloerplaat.

Bovendien produceert polyurethaan geen schadelijk gas bij hoge temperatuur.


leonHoeveel kost het om de koude opslag te installerenUitstekende kwaliteit



Nadelen van meerlaagige koude opslag: het verticale transportvolume van het magazijn is groot, en de goederen in en uit en het beheer van het bedrijf zijn niet zo handig als éénlaagige koude opslag; Bij de ontwikkeling van de laadcapaciteit van de vloer is de vloeroppervlakte-verhouding van elke koude kamer laag; Wanneer de multi-verdiepingen koude opslag wordt gebouwd op de fundering met een slechte grondweerstand, is de fundering constructie complex. hoge kosten; Wanneer geprefabriceerde onderdelen worden gebruikt, is grote bouwuitrusting nodig en is de bouwperiode lang.

Bevroren voertuigen planning Kendre koeling herinnert ondernemingen aan de bouwbehoeften van logistiek koel magazijn project om een diepgaande communicatie te voeren met het project en de planning van koelvoertuigen op de locatie van het magazijn en de werkelijke gebruiksbehoeften bij het bepalen van de definitieve installatie bouwwijze, zodat de vlotte circulatie van goederen in logistiek gekoelde opslagplaats wordt gewaarborgd.

Tijdens het gebruik van koude opslag moet aandacht worden besteed aan de botsing en kras van het opslaglichaam om te voorkomen dat de opslagplaat onder druk wordt gezet en corrosie optreedt, hetgeen de plaatselijke thermische isolatie van het opslaglichaam ernstig zal verminderen.

Hoeveel gaat het kosten?Langdurige continue werking zal echter onvermijdelijk leiden tot veroudering van de apparatuur, dus een redelijk onderhoud is bijzonder belangrijk.

Polyurethaan spraying wordt algemeen gebruikt in grote en middelgrote koelkasten. Verschillende bekende merken worden geproduceerd tegen verschillende prijzen, het is niet van hoge kwaliteit of goede goederen. Dit is het resultaat van langdurige samenwerking.

In feite zijn er enkele unieke installatievaardigheden bij het installeren van de koude opslag? De koude opslag geïnstalleerd op basis van deze vaardigheden is vaak kort in zowel effect als kwaliteit, en de specifieke installatievaardigheden van de koude opslag zal ook een relatief gedetailleerde introductie voor u maken in het volgende artikel. Bij het installeren van de koude opslag,leonWelke wilt u voor koude opslag installatie, moet u het eerst installeren van de hoek. Later volgens de hoogte van de koude opslag, maak een gat in het midden van het isolatiebord, en trek de hoek delen van ijzer totdat er een gat op het isolatiebord


leonHoeveel kost het om de koude opslag te installerenUitstekende kwaliteit



Het gebruik van grootschalige koude opslag is natuurlijk zeer streng in de installatie en materiaalselectie. Daarom kunnen we gezien de hierboven genoemde situaties, de isolatiematerialen van koude opslag strikt screenen, die de bovengenoemde problemen effectief kunnen verlichten of oplossen. Op dit moment zijn er echter veel velden die gebruik maken van isolatiemateriaal voor koude opslag, zodat de details van de gebruiksomgeving in aanmerking moeten worden genomen voor de houtproductie van veel van dergelijke producten op de markt.

Gratis raadplegingOf de parameters van koelapparatuur consistent zijn. Wanneer de koelopslag de fabriek verlaat, worden de temperatuur- en temperatuurverschillen van de koelopslag aangepast aan de eisen van de gebruiker. Na het begrijpen van de technische parameters van de koude opslag, zet de parameters op de koelkast. Tijdens het gebruik is de luchtvochtigheid hoog en is het ontdooiinterval lang. De gemeenschappelijke koelkastborden van koude opslag omvatten mm mm,leonInstallatie van industriële koude opslag, mm,leonOpslag bij koud gebruik van fruit, mm en mm polyurethaan thermische isolatieworden, roestvrijstalen platen, zoutdikke stalen platen, reliëfplaten, polyurethaanjerspraying, enz. aan beide zijden of aan één en twee kanten, meer algemene stalen tegels worden geproduceerd en verwerkt tot verborgen groeven, die licht gewicht, hoge vuurkracht, goede weerstand tegen corrosie en veroudering, en weerstand tegen het maken van de zwaartekracht, en tegen de zwaartekracht van de zwaartekracht, en de weerstand van de zwaartekracht van het lichaam. Het koelopslagbord is eenvoudig en gemakkelijk te monteren, en is een breed scala van grondstoffen geselecteerd voor de warmteisolatie en het bewaren van de koude opslag. De kosten van roestvrij staal plaat en zoutplaat stijgen, en het is ook gemakkelijk om te vervormen en schade aan het uiterlijk.

Omdat langdurige blootstelling aan wind en zon gemakkelijk kan leiden tot veroudering van de lijn, kortsluiting, lekkage en andere ongevallen; Na de installatie en aansluiting van de nieuwbouw van de opslagplaats is het noodzakelijk de nieuwbouw en de debugging van de opslagplaats te starten en te corrigeren en de waarde van de opslagplaats aan te passen aan de juiste temperatuur; De installatie van een nieuw opslaggebouw moet de gebruiker van een nieuw opslaghuis voorzien van kennis over het gebruik en het beheer van de nieuwbouw, alsmede van een opleiding na verkoop.

De koude opslag behoort tot een soort koelapparatuur. Vergeleken met de koelkast is de koelruimte groot, maar ze hebben hetzelfde koelsysteem. Dus hoe om de koude opslag elke dag te onderhouden. Vandaag zal ik introduceren hoe een goede job te doen in het dagelijkse beheer en het onderhoud na de installatie van de koude opslag.

leonDe kookmaterialen en levensmiddelen die in het diepvriesmagazijn worden gekoeld, bevatten een bepaalde hoeveelheid vet, eiwit en zetmeel. Het bestaan van deze voedingsstoffen zal vormen en bacteriën vermenigvuldigen en groeien in grote aantallen. Om goed werk te kunnen verrichten bij het hygiënisch beheer van koude gebieden en de koelkwaliteit van voedsel- en kookgrondstoffen te waarborgen, is het noodzakelijk regelmatig hygiënische desinfectie van koude gebieden uit te voeren.

Kerntip: in het koelopslagproject kunnen we alleen met voldoende koelopslagcapaciteit ervoor zorgen dat de koude opslag meer energie-besparend en energiebesparend is na installatie en niet gevoelig is voor falen, handig gebruik en beheer en lange levensduur.

Als er meer lucht of koelmiddel olie in de verdamper, zal de warmteoverdracht effect worden verminderd: opnieuw koelmiddel olie wordt bevestigd aan het binnenste oppervlak van de verdamper warmteoverdracht buis, de warmte-overdracht coëfficiënt zal worden verminderd. Evenzo, de warmte-uitwisseling gebied van de verdamper zal worden verminderd, de warmte-overdracht efficiëntie zal aanzienlijk worden verminderd, en de daling van de temperatuur van het magazijn zal worden vertraagd.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Leon.adviserennieuws
Leon.Laatste nieuws